Mikroneulaus Dermicapen
 

Kasvoille / Vartalolle

Mikroneulausterapia stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti, luoden pehmeän, kirkkaamman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon.

Terapia hoitaa aknearpia, raskausarpia ja muita arpia, kasvojen ja kaulan juonteita sekä ryppyjä, Ikääntynyttä ja auringon vahingoittamaa ihoa, veltostunutta, ryhditöntä ihoa, Hyperpigmentaatiota, arpijuovia, selluliittia, epätasaista ihoa ja laajentuneita ihohuokosia

Ihon luonnollinen uudistuminen ja korjaus:

Mikroneulaustekniikalla saadaan kiihdytettyä kollageenin ja elastiinin muodostumista, uusia ihosoluja syntyy ja veren kulku epidermiksessä, ihon kerroksissa lisääntyy. Kollageeni ja elastiinisäikeiden lisääntymisen myötä iho vahvistuu. Ihon pinnalla olevat juonteet madaltuvat ja epätasaisuudet tasoittuvat, pigmenttimuutokset vaalenevat ja ihon väri paranee.

Mikroneulaus stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta levitettävät hoitavat seerumit myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen. Tutkimukset  ovat osoittaneet, että mikroneulaus myös paksuntaa ihoa tasaisemmin kuin muut ihon pintaa uudistavat menetelmät. Automaattista Dermicapeniä käyttettäessä reikiä syntyy runsaati enemmän kuin roller hoidoissa. Reijät syntyvät kohtisuoraan , joten kipu ja ihon pinnan vauriot ovat pienemmät kuin rollerhoidoissa. 

Hoidon kulku:

Hoidon alussa desinfioitu iho puudutetaan AneStop puudutusaineella. Neulauksen jälkeen iholle levitetään yksilöllisesti valittu hoitoseerumi ja naamio sekä muut hoitoaineet. Neulaus tekee ihon ylimpään kerrokseen kohtisuorassa olevia mikroskooppisen pieniä reikiä, joiden kautta hoitoaineet imeytyvät välittömästi ihon kerroksiin saaden aikaan parantavan mekanismin ihossa. Dermicapenissä käyttetään aina uusia steriilejä neuloja joten komplikaatioiden riski on olematon. Hoidot tehdään ihon kunnosta riippuen noin 1 kuukauden välein.

Toimenpiteet hoidon jälkeen:

Ihoon ei saa koskea 6 tuntiin. Näin vältetään bakteereja ym. epämukavaa raapimista. Kuuden tunnin jälkeen voit meikata kevyesti, jos välttämätöntä. Reagointi hoitoon on yksilöllistä, mutta iho voi punoittaa ja lievästi kihelmöidä päivän tai pari hoidon jälkeen. Saunaa ja hikoilua, hikijumppaa, juoksulenkkejä suositellaan välttämään muutaman päivän ajan. Iho on suojattava aurinkosuojakertoimen sisältävällä ihovoiteella väh. 15. Auringonottoa on syytä välttää n. 10 vrk hoidon jälkeen. Suositellaan valittavaksi voiteet. jotka sisältävät paljon kosteutta. 

Hoitoa ei tehdä:

  • Ärtyneelle ja tulehtuneelle iholle
  • Aktiivinen ruusufinni, aktiivinen, tulehtunut akne, yksittäiset näppylät voi kiertää
  • MAREVAN lääkitys, voimakas kortisonilääkitys
  • Huuliherpes (ennen hoitoa kannattaa ottaa estolääkitys, jos sinulla on huuliherpes)
  • Psoriaasis (tulehdustila), allergia puudutusaineelle (AneStop-puudustusaine)
  • Tulehtunut atooppinen iho (muuten sopii atooppiselle iholle, ihoa paksuntava vaikutus)

 

 

 

Kauneushoitola Jatta

  • Kalevankatu 5 a 55, 60100 Seinäjoki 
  • 040-741 3607 (Päivi)
  • 050 405 9434 (Camilla)
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Anna lahjaksi hyvää oloa!

Yllätä läheisesi hemmottelulahjakortilla. Voit valita kortin joko summalle tai tiettyyn hoitoon, tai hoitoyhdistelmään. 

Kauneushoitola Jatta, Seinäjoki  © 2018