Caretech Hydrogen

Kasvoille / Vartalolle

Ensimmäinen ihonhoitolaite, joka poistaa epäpuhtauksia ja myrkkyjä pintaa syvemmältä sekä ehkäisee ikääntymisen merkkejä.


Caretech Hydrogen on 4 -vaiheinen laitehoito, missä iholta poistetaan epäpuhtauksia ja myrkkyjä pintaa syvemmältä sekä ehkäistään ikääntymisen merkkejä vedyllä rikastetulla puhtaalla vedellä. Hoito on puhtaasti luonnonmukainen, turvallinen ja tuloksen näkee ja tuntee heti hoidon jälkeen. Iho on silminnähden kirkkaampi, ihon väri on tasoittunut ja pienet hiusrypyt ovat poissa. 

Caretech Hydrogen-laite pystyy välittömästi tuottamaan vetypitoista vettä ja poistamaan vapaat radikaalit solujen sisä- ja ulkopuolelta. Hoito estää vapaiden radikaalien hyökkäyksen solukalvolle, soluytimeen ja DNA:han ja poistaa myrkyt solun sisä- ja ulkopuolelta.

Caretech Hydrogen-hoito on täysin luonnollinen menetelmä auttaa solua puhdistautumaan vapaista radikaaleista, tuoden iholle uutta puhtauden tunnetta, kirkkautta ja hyvinvointia. Vedyn hajotessa elimistössä se muuttuu vedeksi, eikä sillä ole sivuvaikutuksia.

Hoito on miellyttävän tuntuista, tuloksen näkee ja tuntee välittömästi. Hoidosta toipuminen on välitön, voit meikata, urheilla, saunoa yms.

Hoito sopii herkälle iholle, kuivalle iholle, couperosa-iholle, epäpuhtaalle iholle, laajentuneille ihohuokosille, arpiselle iholle, kimmoisuuden menettäneelle iholle, ilmansaasteille ja rasituksille altistuneelle iholle.

 

Kauneushoitola Jatta

  • Kalevankatu 5 a 55, 60100 Seinäjoki 
  • 040-741 3607 (Päivi)
  • 050 405 9434 (Camilla)
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Anna lahjaksi hyvää oloa!

Yllätä läheisesi hemmottelulahjakortilla. Voit valita kortin joko summalle tai tiettyyn hoitoon, tai hoitoyhdistelmään. 

Kauneushoitola Jatta, Seinäjoki  © 2018