Medik8 hoidot

Lajitelma medikaalisia Spa-hoitoja, jotka perustuvat innovatiivisiin, kliinisesti tutkittuihin ja tehokkaisiin hoitoaineisiin. Hemmottelevat hoidot suunnitellaan ainutlaatuisiksi ihosi tarpeiden mukaan.

Medik8 Peelinghoidot 

Medik8 tarjoaa lajitelman peeling-hoitoja eri ihotyyppien tarpeisiin. Valikoimassa on kuorintoja pinnallisista keskisyviin hoitoihin, ihosi tarpeiden mukaan.

Beta Kasvohoito 60 min  / 55€

Intensiivinen, syväpuhdistava hoito öljyiselle/sekaiholle tai akneen taipuvaiselle iholle. Hoito on suunniteltu normalisoimaan talineritystä, lievittämään ympäristön aiheuttamaa stressiä iholle, parantaen samalla ihon kosteustasapainoa, sekä rakennetta ja sävyä. Suositellaan rasvaiselle ja sekaiholle sekä akneen taipuvaiselle ja tukkoiselle iholle.

Anti-Age Kasvohoito 60 min / 85€

Aikuisen naisen iholle suunniteltu tehohoito silottamaan ryppyjä ja juonteita. Ihosta tulee kiinteämpi, täyteläisempi ja hehkuva. Juonteet pehmenevät ja tuloksena on nuoremman näköinen iho.  

Eye peeling silmänympärys 45€  

Jessner 155-180€

Silminnähtävät hoitotulokset – Ei sovellu kaikkein herkimmälle iholle – Keskipitkä palautumisaika – Keskisuuri kuoriutuminen. Edistyksellinen kuorinta, joka on suunniteltu kuorimaan koko epidermis. Jessnerillä voidaan hoitaa keskisyviä ihon vaurioita, kuten aknea, ryppyjä ja pigmentaatioita. Keskisyviä ryppyjä ja juonteita, aurinkovaurioita, hyperpigmantaatiota ja aknea.

 

Kauneushoitola Jatta

  • Kalevankatu 5 a 55, 60100 Seinäjoki 
  • 040-741 3607 (Päivi)
  • 050 405 9434 (Camilla)
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Anna lahjaksi hyvää oloa!

Yllätä läheisesi hemmottelulahjakortilla. Voit valita kortin joko summalle tai tiettyyn hoitoon, tai hoitoyhdistelmään. 

Kauneushoitola Jatta, Seinäjoki  © 2018