Norabode happihoidot

Kasvoille / Vartalolle


Kaikki OXYjetillä ihoon ”ammuttavat” Nora Bode – tuotteet on luonnollisesti valmistettu ilman säilöntäaineita ja hajusteita, mikä takaa parhaan mahdollisen siedettävyyden. Tarkoin valikoitujen vaikutusaineiden läpäisykyky ihossa, niiden siedettävyys ja vaikutukset ovat tieteellisesti tutkittuja. Yhdessä energiaa antavan hapen kanssa ne takaavat ihanteelliset ja maksimaaliset hoitotulokset.

Madonnan, Jennifer Anistonin, Capricen ja Lisa Cudrow´n kaltaiset kansainväliset tähdet ovat jo vuosia käyttäneet OXYjet-hoitoja pysyäkseen nuorina ja rypyttöminä. Nyt sinullakin on mahdollisuus kokea tähtien salaiset aseet kauneudenhoidossa ja samalla hemmotella itseäsi, sillä jokainen meistä on oman elämänsä filmitähti.

Juonteiden ja ryppyjentäytöt ilman pistoksia

Sykäyksittäin toimiva uusi syvävaikutteinen Nora Bode OXYjet-happipainehoito on tulevaisuuden suunnannäyttäjä ihonhoidossa. Happihoito toimii ilman kipua ja sivuvaikutuksia. Hoidossa valikoidut kosmetiikkavalmisteet ja happi ”ammutaan” eli kuljetetaan korkeapaineella toimivan laitteen avulla ihoon ja sen syvimpiin kerroksiin asti. Happi antaa elinvoimaa väsyneille soluille, tehden ihosta sileän, raikkaan ja virkistyneen. Happi antaa ihollesi myös ennennäkemättömiä hemmotteluhoitokokemuksia.

Hinta:

Hinnat vaihtelevat 40€ - 180€ riippuen hoidosta ja hoidetusta alueesta

Huom! Kaikkiin hoitoihin suositellaan aluksi kuorinta ja loppuun naamio (cool mask tai ”paperiversio”.

Deluxhoito

Hemmotteleva, mutta tehokas 5-vaiheinen hoito kasvoille, kaulalle, dekolteelle, silmän- ja huultenympärysiholle. Vaikutukset näkyvät ja tuntuvat heti hoidon jälkeen solutasolla asti. Kokonaisvaltainen happihoito niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Hinta 180€

Cryo2 Kylmähappihoito

Häikäisevä kylmähoito koko kasvoille. Ihon pinta viilennetään kymmenasteiseksi. Pintaverenkierto elpyy, ihon väri paranee ja iho kiinteytyy.

CRYO2 happikohotus toimii kolmivaiheisesti:

1.   Hoidossa käytettävät tehoentsyymit kirkastavat väsyneen ja velton ihon.

2.   Juonteiden ja ryppyjen täyttö sekä ihon uudistaminen ja erityisongelmien hoito.

3.   Viilentävän raikas kylmäcocktail happipaineen ja tehoaineiden avulla ihoon. Elinvoimainen, virkistynyt ja kiinteä iho.

Hinta: 50€

Kauneushoitola Jatta

  • Kalevankatu 5 a 55, 60100 Seinäjoki 
  • 040-741 3607 (Päivi)
  • 050 405 9434 (Camilla)
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Anna lahjaksi hyvää oloa!

Yllätä läheisesi hemmottelulahjakortilla. Voit valita kortin joko summalle tai tiettyyn hoitoon, tai hoitoyhdistelmään. 

Kauneushoitola Jatta, Seinäjoki  © 2018