Kauneushoitola Parturi-Kampaamo Jatta Seinäjoki Alavus Lapua Ilmajoki  Kauhava ripsienpidennys kestopigmentointi kemiallinen kuorinta kavitaatio veitsetönrasvaimu

Kauneushoitola- ja Parturi Kampaamo Jatta

Ghd

  • muotoiluraudat


  • harjat


  • lämpösuojat

Muotoiluraudan kuumeneminen kestää vain 20 sekuntia ei
kuumene yli 175–190 asteen lämpötilaan, minkä ansiosta se on turvallinen käyttää eivätkä hiukset vahingoitu ja pala
Sitoo hiusten kosteutta, ja hiukset tulevat kiiltävimmiksi ja vastustuskykyisemmiksi ilmankosteudelle (suoristus/ kiharrus kestää useita päiviä). Perustuu negatiivisten ionien tekniikkaan, kun taas hiuksissa on positiivisesti latautuneita ioneja. Kun negatiiviset ja positiiviset ionit kohtaavat, ne neutraloivat toinen toisensa, eivätkä hiukset vaurioidu. Pienen sisäänrakennetun tietokoneen ansiosta muotoilurauta kuumenee peräti viisi kertaa sekunnissa. Tämä tarkoittaa, että lämpötila pysyy AINA tasaisena toisin kuin muissa raudoissa, joissa lämpöä häviää etenkin pitkiä hiuksia muotoiltaessa. Muotoiluun riittää yksi veto hiussuortuvan läpi. Levyt ovat joustavia, minkä ansiosta hiukset eivät murru, kun niitä muotoillaan. Pitkä, pehmeä ja joustava johto kiertyy ympäri eikä sotkeennu muotoilun aikana. Jos muotoilurauta on käyttämättömänä 30 minuuttia, se siirtyy automaattisesti lepotilaan eli jäähtyy itsekseen. Hälytystoiminto varoittaa, jos muotoilurautaa käytetään liian kylmässä tai kosteassa ympäristössä, jotta mekaniikka ei vaurioidu. Pyöristetty muotoilu takaa ergonomisen otteen muotoilun aikana.

Laite on sijoitus: saat laadukkaan muotoiluraudan, jolla voit tehdä monenlaisia kampauksia, etkä joudu hankkimaan perinteistä suoritusrautaa ja kiharrinta kahden vuoden takuulla.

GHD Gold styler -muotoilurauta, hinta 209€ 

Cutrin - Uusi ism, Arktista superfoodia pohjoisten hiusten erilaisiin tarpeisiin 


Pohjoismainen hius. Se nyt vaan on erilainen.

Pohjoismainen hius on pehmeä, lasimainen ja muodoltaan poikkeuksellinen.  Siksi se vaatii myös poikkeukselliset hoitotuotteet.

CUTRIN ISM on pohjoismaisille hiuksille kehitetty hiustenhoitosarja, josta löytyy yksilöllinen ratkaisu jokaiselle pohjoiselle hiustyypille ja –tarpeelle: normaaleille, värjätyille, hennoille, vaativille, janoisille, kiharille, taipuisille, kuiville, kuormitetuille, ylikäsitellyille, sähköistyville, veltoille, ryhdittömille kuin syväpuhdistusta kaipaavillekin hiuksille.

Cutrin Arctic Active ComplexTM

Vain elinvoimaisimmat kasvit ja marjat menestyvät pohjoisen ankarissa olosuhteissa. Lyhyen mutta poikkeuksellisen intensiivisen ja yöttömän kasvukauden aikana luontomme antimiin tiivistyy huikea määrä ravinteita, vitamiineja ja tehoaineita. Cutrin ISM -sarjan ainutlaatuinen Artic Active ComplexTM -teknologia hoitaa, suojaa ja hellii pohjoisia hiuksia hiuslaadun ja hoitotarpeen mukaan valitun arktisen aktiiviaineen voimalla.Olaplex - Ei Enää Koskaan Vaurioituneita Hiuksia

Olaplex käsittelyt takaavat että hiuksesi eivät enää koskaan mene huonoon kuntoon niitä vaalennettaessa, värjättäessä tai tehtäessä rakennekäsittelyjä. Takaamme että käyttäessäsi Olaplex palveluitamme hiuksesi ovat huomattavasti paremmassa kunnossa kuin ennen käsittelyä.

Olaplex on Yhdysvalloissa vuonna 2014 kehitetty aines, joka ehkäisee hiusten kuitukerroksessa olevia rikkisiltoja vaurioitumasta sekä korjaa jo vaurioituneet rikkisillat takaisin ehjäksi sekä vahvistaa tätä liitosta palauttaen hiuksen alkuperäiseen rakenteeseensa. Tämä teknologia on hiustenkäsittelyn mullistava uutuus ja mitään vastaavaa ei koskaan aikaisemmin ole pystytty kehittämään. Lopputulos on välittömästi silmin nähtävissä ja käsin kosketeltavissa. Ja mikä parasta, kyseessä ei ole aine joka väliaikaisesti täyttäisi vaurioituneiden hiussuomujen välit vaan Olaplex rakentaa rikkisillat uudelleen, joten tulos on pysyvä.

Olaplex käsittelyillämme pystymme vaalentamaan hiuksiasi huomattavasti enemmän kuin aiemmin olisimme voineet kuvitellakaan, tekemään värjäyksiä siten että väri säilyy kirkkaampana ja intensiivisempänä pidempään sekä tarjoamaan rakennekäsittelyjä ollen varmoja että hiuksesi ovat käsittelyn jälkeen erinomaisessa kunnossa.

Kaikki tämä kuulostaa melko uskomattomalta, vai kuinka? Emme voineet uskoa tähän itsekkään ennen kuin saimme itse todistaa kaikki tämän tuotteen uskomattomat väitteet. Olemme nyt toteuttaneet Olaplexin avulla lukuisia ja taas lukuisia uskomattomia käsittelyitä joita emme pitäneet mahdollisena. Olemme todella onnellisia voidessamme tarjota nyt kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden saada unelmiensa hiukset tinkimättä hiusten terveydestä.