Kauneushoitola Parturi-Kampaamo Jatta Seinäjoki Alavus Lapua Ilmajoki  Kauhava ripsienpidennys kestopigmentointi kemiallinen kuorinta kavitaatio veitsetönrasvaimu

Kauneushoitola- ja Parturi Kampaamo Jatta

Ajan trendien ja muotivirtauksien mukana pysyminen asettaa mielenkiintoisia haasteita päivittäiseen työskentelyyn. Yhdessä pyrimme löytämään parhaan ratkaisun ulkonäkösi hyväksi.


Leikkaukset ja värjäykset

Leikkaukset alkavat hiusten pesulla ja rentouttavalla päähieronnalla. Leikkauksen hintaan sisältyy myös muotoilutuotteet sekä hiusten muotoonkuivaus. Teemme paljon värjäyksiä myös moniväritekniikoilla. Kunnioitamme aina asiakkaan tyylin mukaista ilmettä ja huomioimme hiusten kunnon.


Kampaukset

Toteutamme asiakkaan toiveiden mukaiset sekä perinteiset että rajoja rikkovat kampaukset tai nopeammat pikakampaukset juhliin ja arkikäyttöön. Voimme haluttaessa käyttää myös hiuslisäkkeitä, kukkia tai koruja. Tarvittaessa voimme tehdä myös harjoituskampauksia.

Onnistunut kampaus kuvastaa kantajaansa hiusten pituudesta riippumatta. Vaikka kampaukset tehdäänkin lähinnä vain hiuksille, sopivan ilmeen suunnittelussa otamme huomioon asiakkaan koko persoonan.


Hiustenpidennykset

Monet naiset unelmoivat pitkistä, paksuista ja terveennäköisistä hiuksista. Muutamat onnekkaat omaavat hiukset, jotka kestävät niihin kohdistuvan rasituksen pituuskasvun aikana. Great Lengths menetelmä tarjoaa toteutuneen unelman pitkistä ja paksuista hiuksista. 


Great Lenghts


Olaplex

Olaplex on kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu ja innovaatio, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin.