Kauneushoitola Parturi-Kampaamo Jatta Seinäjoki Alavus Lapua Ilmajoki  Kauhava ripsienpidennys kestopigmentointi kemiallinen kuorinta kavitaatio veitsetönrasvaimu

Kauneushoitola- ja Parturi Kampaamo Jatta

Nora Bode

INTACT Light Skin Cream Fluid (100ml!)


Hellävaraisesti vaalentaa pigmenttiläiskiä ja ikäpilkkuja, samanaikaisesti kosteuttaen ja uudistaen vaativaa ihoa, sekä jopa parantaa ihon sävyä. Light Skin käyttäytyy aurinkosuojan tavoin ja samanaikaisesti antaa välittömän näkyvän tuloksen. Helposti levittyvä raikas tuote ilman mineraaliöljyjä, ilman parabeenejä. Ihanteellinen tuote vaativalle pigmentoituneelle iholle päivä- sekä yö käyttöön.


 • Modified Titan Dioxide  
 • Diacetylboldine  
 • Sodium Ascorbyl Phosphate  
 • Stabilised Vitamin C  
 • Citrus unshiu (Japanilaisen mandariinipuun uute, vaalentaa ihoa)  
 • Vitamin A-Palmitate  
 • D-panthenol, Hydrolyzed Corn Starch, Beta Vulgaris Root Extract (erinomaisia kosteuttajia vaativalle iholle)  
 • Plant derived Squalan
 • Macadamia nut oil 


Täydellinen pigmenttihoito kotikäyttöön.
Nora Bode 

INTACT Modernin kosmetiikan suurin keksintö

Ensimmäinen ilman kirurgiaa tapahtuva menetelmä ihonalaisen rasvakudoksen täydennykseen, todistetusti.

INTACT on ihonhoito konsepti, jossa 4 tuotteella kotihoidossa täydellisesti hoidetaan vaativaa, aikuista ihoa.

Siihen kuuluu INTACT aktiivisten ainesosasten cocktail

Kasvipohjainen täyttöaine; Commiphora Mukul kiinteyttää ihoa lisäämällä ihonalaista rasvakudosta
Kollageeni- ja hyaluroni täyteproteiinit; Syn-Coll ja Syn-Hycan kiinteyttää, tasoittaa ja silottaa ihoa uudistaen tukisolukkoa, lisää hyaluronihapon muodostumista ihossa
Synteettinen "käärmeen myrkky" -proteiini; Syn-Ake vähentää juonteita ja ryppyjä rentouttaen ilmelihaksia

Eryngium maritiumum -kantasolu (Sea Holly); lisää ihon vahvuutta ja toimintaa, hidastaa ikääntymisen vaikutuksia
Sorghum bicolor stalk juice (Dynalift®); antaa välittömästi lifting-vaikutuksen ihoon, kiinteyttää ja pehmentää
Lisäksi, Squalane, Grape seed oil, Sweet almond oil, Jojoba wax, A- ja E-vitamiinit


Revitalash

Maailman ensimmäinen -ja edelleen myydyin- silmäripsen hoitotuote. RevitaLash on hoitava väritön liner, joka tekee omat luonnolliset ripsesi näyttäviksi ja kauniiksi, ilman liimaa ja irto-osia.


RevitaLash korjaa vaurioituneet ripset, jotka ovat vahingoittuneet, hauraat, ohuet tai harvat. RevitaLash tekee omista luonnollisista ripsistäsi tuuheat, kaarevat ja voimakkaat.

RevitaLash -silmäripsien hoitotuote koki uudistuksen heinäkuussa 2011, kun ripsibusineksen valtasi tuotteen täysin uudistettu versio REVITALASH® ADVANCED.

REVITALASH® ADVANCED lyö kirkkaasti laudalta kaikki edeltäjänsä, kilpailijansa ja kopioijansa. Tämä tuote toimii nopeammin kuin koskaan, paremmin kuin koskaan ja uuden pitkälle viedyn tuotekehittelynsä ansiosta REVITALASH® ADVANCED ei aiheuta yliherkkyysreaktioita käytännössä lainkaan.

Meillä myös muut RevitaLashin huipputuotteet:

Prolash + 2 -Tuuheammat ja kauniin luonnolliset ripset 

Suosittu ProLash ripsiseerumi on uusiutunut ja saanut suuremman pakkauskoon lisäksi entistä tehokkaamman koostumuksen. Ripset saavat voimaa ja tuuheutta jo viikon käytön jälkeen. Suurempi pakkauskoko ja tehokkaampi koostumus takaavat pitkäkestoista ja tehokasta ripsienkasvua, vahvistumista ja tuuheutumista.


Pidempään käytettynä ripset saavat tarvitsemansa lisäravinnon seerumista ja se näkyy ripsien pidentymisenä sekä vahvistumisena. Hyväkuntoinen ripsi ei putoa. Seerumi aktivoi karvatupessa myös lepäävät ripset, uuteen kasvuun. 100% luonnollinen, kasvipohjainen tuote.


 • dermatologisesti testattu
 • pidemmät ja tuuheammat ripset​​
 • kliinisesti todistettu teho
 • ainutlaatuinen aminohappoyhdistelmä
 • kehitelty Ranskassa
 • prostaglandiinivapaa
 • ei sisällä synteettisiä hajusteita
 • ei testattu eläinkokein

Medik 8

Puhdistus


Viisi puhdistustuotetta eri ihotyypeille

Kasvojen huolellinen puhdistaminen edesauttaa ihon terveyttä ja kauneutta sekä parantaa ihon kykyä ottaa vastaan arvokkaat hoitovoiteet ja seerumit. Medik8:n puhdistustuotteet soveltuvat eri ihotyyppien tarpeisiin. Hellävaraiset puhdistavat aineet saadaan maissista, sokerista ja kookosöljystä.

Medik8 puhdistustuotteet eivät sisällä SLES (tai muita voimakkaita sulffaattipohjaisia puhdistusaineita) eikä parabeenejä, joten tuotteet ovat hyvin hellävaraisia, mutta poistavat iholta epäpuhtaudet ja meikin tehokkaasti.                  

Medik 8Ennaltaehkäisevät seerumit


Medik8:n ennaltaehkäisevät antioksidanttiset hoitotuotteet estävät aurinkovaurioiden syntymisen iholla. Aurinkovoiteet ovat tärkeitä ihon suojaamiseksi UV- säteiltä auringossa, mutta tutkimuksen mukaan tehokas aurinkosuojaus on mahdollista saavuttaa vain samanaikaisella antioksidanttien käytöllä.

Medik8:n antioksidantit auttavat käynnistämään kollageenisynteesin ja lisäävät ihon elastisuutta tiivistäen ihoa. Samalla ihon laatu tasoittuu ja sen väri kirkastuu. Antioksidantit ehkäisevät uusia aurinkovaurioita kuten hyperpigmentaatioita, ryppyjä ja juonteita syntymästä.

Medik8 käyttää uusimpia antioksidantti-innovaatioita kuten uutta C-vitamiinijohdannaista, joka on neljä kertaa niin tehokas kuin vastaava L-ascorbihappo; ja kuitenkin paljon stabiilimpi, eikä ärsytä ihoa.

Medik 8

Korjaavat seerumit
Retinol


Retinolin teho ikääntyvän ihon hoidossa silottavana ja kiinteyttävänä aineosana on todistettu lukuisissa kliinisissä testeissä. Retinolin on myös todistettu kirkastavan ihon sävyä, vaalentavan hyperpigmentaatiota, tasoittavan pintaa, supistavan huokosia ja rauhoittavan aknea.

Medik8:n retinolivalmisteet ovat ainutlaatuisia sillä niiden patentoitu kuljetinteknologia ja seerumin kuivaöljy-pohja auttaa säilyttämään retinolin stabiilina ja aktiivisena, mutta miellyttävänä iholla. Medik8:n pienet valmistuserät takaavat korkean laadun ja -konsentraation jokaisessa tuotteessa.

Medik8 retinoli -tuotteiden kuljetinjärjestelmä myös ajastaa korkean retinolinpitoisuuden vapautumisen iholle kontrolloidusti. Näin voidaan saada maksimaalinen teho ja minimoidaan sivuvaikutukset, joita suuri konsentraatio muuten aiheuttaisi.

Medik 8

Hydr8™
Anti-ageing pro-collagen hydrators


Medik8:n päivävoiteet sisältävät useita aurinkosuoja-aineita SPF 25 ja ainutlaatuisen Pre-SPF yhdisteen joiden yhdistelmä takaa laajakirjoisen aurinkosuojan iholle. Yhdistelmän on todistettu estävän kosteuden haihtumista iholta, aurinkovaurioita ja hyperpigmentaatiota. Syväkosteuttavien Hydr8 Day voiteiden säännöllinen käyttö ehkäisee juonteiden muodostumista ja lisää ihosolujen ikää tehden ihosta pehmeämmän ja elastisemman.

MITÄ ON PRE-SPF? Hydr8 päivävoiteet sisältävät Ectoinia, erikoistunutta ”halofilistä bakteeria” jonka on todistettu suojaavan ihoa aurinkovaurioilta. PRE-SPF tukee SPF kertoimen hoitovaikutusta. Ectoinilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia, sillä se elää erittäin vaativissa olosuhteissa joissa on runsaasti UV- säteilyä, kuivuutta, äärimmäinen lämpötila ja korkea suolapitoisuus.

PRE-SPF on Medik8 tuotteiden ainutlaatuinen ominaisuus..