Kauneushoitola Parturi-Kampaamo Jatta Seinäjoki Alavus Lapua Ilmajoki  Kauhava ripsienpidennys kestopigmentointi kemiallinen kuorinta kavitaatio veitsetönrasvaimu

Kauneushoitola- ja Parturi Kampaamo Jatta


Ripsienpidennys

Ripsien pidennyksissä käytetään yksittäisiä kuituja, jotka liimataan yksitellen omaan ripseen. Ripsikuidut ovat luonnollisen näköisiä ja ne tehdään asiakkaan toivomusten mukaisesti (kuitujen pituus, paksuus ja määrä).


Ripset kestävät n.4-8 viikkoa, riippuen omien ripsien uusiutumisen tahdista. Ripsien suositeltu huoltoväli on n.3-5 viikkoa, jotta ripset pysyvät kauniin näköisinä.

Huomioithan, että ripsienpidennysten jälkeen 24h tulisi olla kastelematta ripsiä.


Volyymiripset

Volyymiripset ovat uusin hitti ripsienpidennysten maailmassa!


Volyymiripsillä ripsistä saadaan erityisen tuuheat uuden tekniikan myötä. Ripsikuidut ovat ohuita, joten niitä on mahdollista laittaa useita yhteen omaan ripseen. Näin ollen tuloksena on tuuheat, mutta kuitenkin kevyet ripset. Ohuet ripsikuidut ovat pehmeät ja ovat silmissä miellyttävät.

Volyymiripsillä ei ole mitään tekemistä ns. ripsitupsujen tai Y- ja W-ripsikuitujen kanssa, vaan kyse on uudesta asennustekniikasta ja uusista huippukevyistä ripsikuiduista. Nyt jopa kuusi ultrakevyttä ja silti näyttävää kuitua voidaan asentaa yhteen luonnonripseen ja lopputulos on kevyempi kuin yksittäistä perinteistä ripsikuitua käyttämällä. Eli päinvastoin kuin edellä mainitut tuuheusyritelmät, volyymiripset ovat erittäin turvalliset luonnonripsille.

Volyymiripset ovat erittäin valloittavat, kevyet ja kestävät! Ne antavat tuuhean rivistön myös niille, joiden omat ripset eivät ole kovin runsaat. Valikoimista löytyy myös upeita värillisiä volyymiripsiä, joiden avulla voidaan korostaa silmien luonnollista väriä tai hakea näyttävämpää ja persoonallista lopputulosta.