Kauneushoitola Parturi-Kampaamo Jatta Seinäjoki Alavus Lapua Ilmajoki  Kauhava ripsienpidennys kestopigmentointi kemiallinen kuorinta kavitaatio veitsetönrasvaimu

Kauneushoitola- ja Parturi Kampaamo Jatta

Nora Bode

Täydellinen happimaailma on tässä. Koe, tutustu, tunne Nora Boden puhtaus, tehokkuus ja ainutlaatuisuus. Puhdas, terve ja elinvoimainen iho. Ammattikosmetiikkasarja lääkinnällisen kauneudenhoidon edelläkävijöiltä sekä Nora Bode OXYjet® patentin haltijalta. Hoidot antavat ratkaisun monipuolisesti ihosi eri ongelmiin. Nora Boden tuntevat Hollywoodin kirkkaimmat tähdet, esteettisen kirurgian edelläkävijät sekä kokeiltuasi myös Sinä!  

Couleur Caramel

Ainutlaatuisen konseptin omaava luomusertifioitu (Ecocert BIO) kosmetiikkasarja. Innovatiivisen sarjan tuotteissa yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla huipputeknologia, ammattilaislaatu, ekologisuus, humaanisuus ja ranskalainen estetiikka. Couleur Caramel -tuotteiden koko elinkaari kunnioittaa luontoa, ihmisiä ja eläimiä.

Sarjan takana ovat Cédric Ferreol ja David Reccole, upeat visionäärit jotka ovat mullistaneet luonnonkosmetiikan käsitteen Ranskan markkinoilla. Couleur Caramel -sarjan konsepti perustuu kestävälle kehitykselle. ”Kestävän kehityksen periaatteet ovat meille itsestäänselvyys, haluamme tarjota vaihtoehtoisen, vastuutaottavan kosmetiikkasarjan ja omalta osaltamme olla rakentamassa puhtaampaa, oikeudenmukaisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta”.

Gatineau

Gatineau on yksi Ranskan johtavista ihonhoitosarjoista. Sen suosio sekä kauneushoitoloissa että parfymerioissa perustuu vahvaan ammattitaitoon. Gatineaulla on 75 vuoden kokemus korkealaatuisista tuotteista ja tuotekehittelyssä se on edelläkävijä. Gatienau-tuotteet on palkittu ranskalaisella Kauneuden Oscar palkinnolla useamman kerran 2000-luvulla. Koska jokainen nainen on ainutlaatuinen, Gatineau tarjoaa innovatiiviset tuotteet, ihonhoito-ohjelman sekä erikoishoidot kaikille ihotyypeille.
Aesthetico

Aesthetico tarjoaa vakaan laadun , johon voit luottaa . Kaikki tuotteemme ovat kehitettyjä dermatologisen Käytännön mukaan ja ovat tästä johtuen erityisen tehokkaita ja hyvin siedettyjä .

Aestheticon esteettisen , ikääntymisen vastaisen ja hoitojen Tuotteet perustuvat dermatologiseen kokemukseen .

Allergologiset seikat on otettu erityisesti huomioon käytämme ainoastaan ainesosia , joilla on farmaseuttisesti aktiivinen profiili ja ovat käytössä turvallisia .

Stendhal

Ranskalaisen korkealuokkaista kosmetiikkaa tuottavan Stendhalin historia alkoi vuonna 1946. Stendhalin perustaja Roger Thirion, kosmeettisen tutkimuksen pioneeri ja ranskalaisen kirjailijan Henri Beylen alias Stendhalin teosten intohimoinen ihailija, otti tämän nimen ikään kuin kummiksi antaakseen korkealuokkaisille ihonhoito- ja meikkituotteilleen naisellisen, elegantin ja hienostuneen leiman.

Todellisena uranuurtajana Stendhal on osannut siirtyä aikakaudesta toiseen tinkimättä koskaan äärimmäisen huolellisesesta tuotekehityksestä, parhaimpaan mahdolliseen tehoon pyrkien. Historiansa ja ammattitaitonsa avulla Stendhal pystyy tänäkin päivänä vastaamaan vaativimpienkin naisten tarpeisiin erittäin tehokkailla, nykyaikaisilla ja käytössä miellyttävillä tuotesarjoilla.

Eva Garden

Eva Garden by Paolo Guatelli on moderni ja dynaaminen sarja kauneusalan ammattilaisten tarpeisiin ja naisille jotka rakastavat kauneutta. Tuotesarja on kehitetty ajatusmaailmaan "aistien yhteydestä" . Kaikki viisi aistia on otettu huomioon tuotteiden ominaisuuksissa: näkö, tunto, haju, maku ja jopa kuulo ovat mukana tässä arvostetussa sarjassa. Sarjassa yhdistyvät ihanteellisesti ammattilaismeikkien ominaisuudet päivittäiseen meikkien käyttöön.


         

RevitaLash

RevitaLashin kehitti silmälääkäri Tri Michael Brinkenhoff lahjaksi rintasyövästä toipuvalle Gayle-vaimolleen.
 Gaylen ripset olivat rankkojen sädehoitojaksojen seurauksena hauraat, harvat ja katkeilleet. Kuten kuka tahansa nainen, Gayle kärsi kauniiden ripsiensä menettämisestä.

Yhdessä kosmetiikka-alan kemistien kanssa Tri Brinkenhoff kehitti RevitaLashin, ripsien hoitoaineen, joka vain muutamien viikkojen käytön jälkeen sai Gaylen ripset palautumaan takaisin entistä kauniimpina ja elinvoimaisempina.

Pian Gaylen ystävät ja sukulaiset halusivat tietää Gaylen kauniiden ripsien takana piileskelevän salaisuuden. RevitaLashin menestystarina oli syntynyt. 

Tällä hetkellä RevitaLash on USA:n myydyin ripsien hoitotuote ja yksi maan myydyimmistä yksittäisistä kosmetiikkatuotteista.

 

Medi 8

Medik8 on ensimmäinen Green Cosmeceutical yritys. Se seuraa USA:n ympäristöviraston ohjeistusta Green
Chemistry konseptille, jossa edellytetään muun muassa raaka-aineiden korkeaa käyttöastetta, kestävää kehitystä tukevia pakkausmateriaaleja sekä turvallisten, ympäristöystävällisten ja hyvälaatuisten raaka-aineiden käyttöä.

Medik8 on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, joka on jälleenmyynnissä vain koulutetuilla ammattilaisilla.
Sarjan tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä, ja ne ovat valmistettu Englannissa bioteknologian tutkimuslaitoksessa.
Medik8 valmistaa ainoastaan ammattimaisen tehokkaita tuotteita, joiden tulokset ovat tieteellisesti todistettuja.
Tuotteet ja hoidot ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle.