Kauneushoitola Parturi-Kampaamo Jatta Seinäjoki Alavus Lapua Ilmajoki  Kauhava ripsienpidennys kestopigmentointi kemiallinen kuorinta kavitaatio veitsetönrasvaimu

Kauneushoitola- ja Parturi Kampaamo Jatta

Juonteiden ja ryppyjen täytöt ilman pistoksia

Sykäyksittäin toimiva uusi syvävaikutteinen Nora Bode OXYjet-happipainehoito on tulevaisuuden suunnannäyttäjä ihonhoidossa. Happihoito toimii ilman kipua ja sivuvaikutuksia. Hoidossa valikoidut kosmetiikkavalmisteet ja happi ”ammutaan” eli kuljetetaan korkeapaineella toimivan laitteen avulla ihoon ja sen syvimpiin kerroksiin asti. Happi antaa elinvoimaa väsyneille soluille, tehden ihosta sileän, raikkaan ja virkistyneen. Happi antaa ihollesi myös ennennäkemättömiä hemmotteluhoitokokemuksia.

Kaikki OXYjetillä ihoon ”ammuttavat” Nora Bode – tuotteet on luonnollisesti valmistettu ilman säilöntäaineita ja hajusteita, mikä takaa parhaan mahdollisen siedettävyyden. Tarkoin valikoitujen vaikutusaineiden läpäisykyky ihossa, niiden siedettävyys ja vaikutukset ovat tieteellisesti tutkittuja. Yhdessä energiaa antavan hapen kanssa ne takaavat ihanteelliset ja maksimaaliset hoitotulokset.

Madonnan, Jennifer Anistonin, Capricen ja Lisa Cudrow´n kaltaiset kansainväliset tähdet ovat jo vuosia käyttäneet OXYjet-hoitoja pysyäkseen nuorina ja rypyttöminä. Nyt sinullakin on mahdollisuus kokea tähtien salaiset aseet kauneudenhoidossa ja samalla hemmotella itseäsi, sillä jokainen meistä on oman elämänsä filmitähti.


Hinta:

  • Hinnat vaihtelevat 40€ - 180€ riippuen hoidosta ja hoidetusta alueesta

Huom! Kaikkiin hoitoihin suositellaan aluksi kuorinta ja loppuun naamio (cool mask tai ”paperiversio”.

Esimerkki hoitoja:

Deluxhoito

Hemmotteleva, mutta tehokas 5-vaiheinen hoito kasvoille, kaulalle, dekolteelle, silmän- ja huultenympärysiholle. Vaikutukset näkyvät ja tuntuvat heti hoidon jälkeen solutasolla asti. Kokonaisvaltainen happihoito niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.


Oxyhappisprayhoito

Intensiivinen kosteutus, rauhoittava ja raikastava vaikutus kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Loistava tuote erilaisten kuorintojen jälkeen. Lisää pintaverenkiertoa ja kirkastaa mm. tupakoitsijoiden ihoa tehokkaasti. Parantaa ihon omaa immuunijärjestelmää, vähentää ihoärsytyksiä. Erinomainen nopeuttamaan ihon paranemista ”traumoista” esimerkiksi kirurgiset toimenpiteet, laserhoidot, rankat kuorinnat yms. Nopeuttaa aknen ja epäpuhtaan ihon paranemisprosessia. Käytettävät tuotteet OXYfluid tai Anti acne treatment.


Happisyväpuhdistyshoito

Tehokas syväpuhdistus OXYclear Lotion syväpuhdistunesteen ja hapen avulla. Lisänä lääkinnällinen sininen valo, vaikuttaa 270 nm asti sekä desinfioi, antibakteerinen vaikutus. Kaikille ihotyypeille. Erityisesti epäpuhtaalle, elottomalle, tukkeutuneelle ja väsyneelle iholle. Nostaa epäpuhtaudet ihon pintaan ja kuorii ihon tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Estää hyperkeratoosia tehokkaasti. Valmistelee ihoa intensiivisiä hoitoja varten. Ravitsee ja virkistää ihoa yleisesti. Todellinen syväpuhdistus kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille asiakkaille!

 

Intact - Happihoito

Asiakkaille joiden ihon oma rasvakudos on hävinnyt. Täyttää tehokkaasti rasvakudosta ja saa aikaan täyteläisemmät kasvot, silmän- ja huultenympärykset. Perustuu 6 x 7 päivän tehohoitoon kotona ja hoitolassa. Parhaimmat tulokset saavutetaan 42 päivän hoidolla ampullien ja voiteiden yhteisvaikutuksella.


Nora Bode aknehoito 

Tehokas ja hoitava kaiken ikäisille sopiva hoito niin hormonaaliseen kuin aikuisiänakneen myös epäpuhtaalle iholle. Nopeuttaa tulehdusten paranemista sekä rauhoittaa ihoa.


Nora Bode pigmenttihoito

Erilaiset värimuutokset ihossa sekä pigmentti ja maksaläiskät vaalenevat jo ensimmäisellä hoitokerralla. Kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille sopiva hoito.Happitimanttihionta 

Tehokkaasti ja hellävaraisesti kuoriva happitimanttihoitopää kaikille ihotyypeille sekä kaiken ikäisille. Loistava tukkeutuneelle ja epäpuhtaalle, elottomalle iholle.


Tehokiinteytyshoito

Tehokkaasti muokkaava ja stimuloiva hoito kasvoille ja kaulalle. Lasikuulahoitopään pyörimisliike muokkaa tehokkaasti sekä kiinteyttää ihoa. Lymfaattinen vaikutus tehostuu. Kiinteyttää, kohottaa veltostunutta ja väsynyttä ihoa. Häivyttää ilmejuonteita ja muokkaa ”roikkuvia kasvoja”. Kirkastaa sameaa ihoa. Voimakas ”Detox prosessi” käynnistyy. Vähentää turvotusta. Sininen valo rauhoittaa. Deluxe laitteessa valittavissa myös punainen valo! Käytetään yhdessä OXYtone serum tehokiinteytysnesteen kanssa! Oxy aromahengitys 15 min

Antaa elinvoimaa ja energiaa koko keholle.
Valittavanasi aromaattisista tuoksuista 

  • Bergamotti: Piristävä, tuo hyvän mielen
  • Laventeli: Tasapainottava, rentouttava
  • Sitruuna: Piristävä, virkistävä
  • Greippi: Stimuloiva, virkistävä, energinen
  • Piparminttu: Puhdistava ja raikastava,     elvyttävä
  • Melissa: Tasapainottava, elvyttävä
  • Stimuloiva kylmäpaine tehokiinteyttää ihoa, vähentää turvotusta ja ehkäisee ihotulehduksia.


Oxyjet® patentoitu happipainehoito

Pikakaunistushoito kaikille asiakkaille. Kuljettaa tutkitut ja turvalliset tehoainetiivisteet syvälle ihon soluväleihin ja muodostaa pitkäkestoisia vaikutusainevarastoja ihon soluväleihin. Estää ihon vanhenemisen merkkejä. Uudelleen rakentaa vaurioitunutta ihoa. Täyttää tehokkaasti hoitaen juonteet koko kasvoilta ja huultenympärysalueelta. Koko kasvoille, silmänympäryksille ja yksittäisille juonteille Ultrajet- tehoainetiiviste, huulille Lip treatment- tehoainetiiviste. Deluxe, täydellinen hoito silmänympäryksille Kollageeni-Kaviaari silmälapuilla.


Cryo2 Kylmähappihoito

Häikäisevä kylmähoito koko kasvoille. Ihon pinta viilennetään kymmenasteiseksi. Pintaverenkierto elpyy, ihon väri paranee ja iho kiinteytyy.


CRYO2 happikohotus toimii kolmivaiheisesti:

1.   Hoidossa käytettävät tehoentsyymit kirkastavat väsyneen ja velton ihon.

2.   Juonteiden ja ryppyjen täyttö sekä ihon uudistaminen ja erityisongelmien hoito.

3.   Viilentävän raikas kylmäcocktail happipaineen ja tehoaineiden avulla ihoon. Elinvoimainen, virkistynyt ja kiinteä iho.