Kauneushoitola Parturi-Kampaamo Jatta Seinäjoki Alavus Lapua Ilmajoki  Kauhava ripsienpidennys kestopigmentointi kemiallinen kuorinta kavitaatio veitsetönrasvaimu

Kauneushoitola- ja Parturi Kampaamo Jatta

Sonoscrub ultraääni

Sonoscrub-ultraäänihoito on nykyaikainen, kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta ja syvälle ulottuva ihonpuhdistus jälkiä jättämättä ja kivutta.


Lue lisää


Nora Bode Happihoito

Sykäyksittäin toimiva uusi syvävaikutteinen Nora Bode OXYjet-happipainehoito on tulevaisuuden suunnannäyttäjä ihonhoidossa.  Hoidossa valikoidut kosmetiikkavalmisteet ja happi ”ammutaan” eli kuljetetaan korkeapaineella toimivan laitteen avulla ihoon ja sen syvimpiin kerroksiin asti. Happi antaa elinvoimaa väsyneille soluille, tehden ihosta sileän, raikkaan ja virkistyneen.


Lue lisää


Carpoksi-terapia

Vallankumouksellinen uutuushoito raskausarville, selluliitille, rypyille, aknelle ja veltostuneelle iholle. Täysin ilman laitteita toteutettavan tehohoidon tulokset näkyvät iholla jo yhden hoitokerran jälkeen.


Lue lisää


PDT-valohoito

PDT-hoito on tehokas ”valonuorennus” ikääntyvälle iholle, mutta se tehoaa kaikenikäisille myös näppyihin, ruusufinniin ja punoittavaan couperosa-ihoon. Sarjahoitojen pituus on 5-10 hoitoa, mikä määräytyy iän ja ihon kunnon mukaan.


Lue lisää


Dermaplanning

Se on ihanteellinen hoito niille, joilla on epätasainen iho, aknearpia ja juonteita suun ympärillä. Hoito sopii myös niille, joilla on hieman ylimääräistä untuvakarvoitusta kasvoissa ja on kivuton vaihtoehto vahaukselle.


Lue lisää


Caretech Timanttihionta

Nopea ja kivuton Caretech Diamond -hionta sopii erinomaisesti kiireiselle. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja tasaisemmalta, ja säännöllisesti hoidettuna iho vaikuttaa näkyvästi kauniimmalta. Caretech Diamond silottaa ryppyjä, korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia, poistaa mustapäitä ja talia, parantaa väriä, hoitaa aknea ja uudistaa sekä kiinteyttää.


Lue lisää


Medik 8  Kasvojenhapotukset

Lajitelma medikaalisia Spa-hoitoja, jotka perustuvat innovatiivisiin, kliinisesti tutkittuihin ja tehokkaisiin hoitoaineisiin. Hemmottelevat hoidot suunnitellaan ainutlaatuisiksi ihosi tarpeiden mukaan.


Lue lisää