Kauneushoitola Parturi-Kampaamo Jatta Seinäjoki Alavus Lapua Ilmajoki  Kauhava ripsienpidennys kestopigmentointi kemiallinen kuorinta kavitaatio veitsetönrasvaimu

Kauneushoitola- ja Parturi Kampaamo Jatta


Medik spa hoidot

Lajitelma medikaalisia Spa-hoitoja, jotka perustuvat innovatiivisiin, kliinisesti tutkittuihin ja tehokkaisiin hoitoaineisiin. Hemmottelevat hoidot suunnitellaan ainutlaatuisiksi ihosi tarpeiden mukaan.


Medik8 Peelinghoidot

Medik8 tarjoaa lajitelman peeling-hoitoja eri ihotyyppien tarpeisiin. Valikoimassa on kuorintoja pinnallisista keskisyviin hoitoihin, ihosi tarpeiden mukaan.


MIKRONEULAUS
Medik8:n mikroneulaus on turvallinen sekä suosittu ihoa uudistava hoitomenetelmä. Neulaus soveltuu anti-age- sekä aknearpihoidoksi.

 

Medik8 kemiallinen kuorinta antaa silminnähtäviä hoitotuloksia moniin eri tarpeisiin, silti palutumisaika hoidosta on korkeintaan päiviä. Valittavananne on useita ainutlaatuisia happococtaileja, joista hoitaja valitsee juuri sinun ihollesi optimaalisen vaihtoehdon. Kuorivienaineiden synergia korjaa ja ravitsee ihoa samalla kuin kuorii ihon pinnan, auttaen minimoimaanhienoja ryppyjä ja juonteita sekä hyperpigmentaatioita ja aknea. Kaikki koostumukset on suunniteltu ärsytyksen minimoimiseksi sekä tasaisen ja maksimaalisenkuorintatuloksen saamiseksi.

Jo yksi hoito kirkastaa ja puhdistaa ihon, mutta parhaat hoitotulokset saavutetaan sarjahoidolla.


Medik8 Peelinghoidoissa on valittavana joko 60 minuutin tai 90 minuutin kasvohoito.
Hoidot pitävät sisällään alkupuhdistuksen, kemiallisen kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, naamion, hieronnan loppuvoiteella ja mineraalimeikkivoiteen kasvoille hoidon päätteeksi. 90 minuutin hoito pitää sisällään pidemmän hieronnan decolteelle saakka.
60 minuutin kasvohoito 95 €
90 minuutin kasvohoito 105 €


Hydr8TM Kasvohoito 60 min / 90 min
Syväkosteuttava ja virkistävä kasvohoito, joka palauttaa ihon elinvoiman, joustavuuden ja poistaa kuivuutta täyteläisten ja ravitsevien raaka-aineiden avulla. Solujen optimaalisen kosteustasapainon myötä tämä kasvohoito palauttaa ihon pehmeyden tunteen ja pitää ihon kosteutettuna pitkään.

Beta Kasvohoito
60 min / 90 min / 85€
Intensiivinen, syväpuhdistava hoito öljyiselle/sekaiholle tai akneen taipuvaiselle iholle. Hoito on suunniteltu normalisoimaan talineritystä, lievittämään ympäristön aiheuttamaa stressiä iholle, parantaen samalla ihon kosteustasapainoa, sekä rakennetta ja sävyä. Suositellaan rasvaiselle ja sekaiholle sekä akneen taipuvaiselle ja tukkoiselle iholle.

Anti-Age Kasvohoito
60 min / 90 min / 110€
Aikuisen naisen iholle suunniteltu tehohoito silottamaan ryppyjä ja juonteita. Ihosta tulee kiinteämpi, täyteläisempi ja hehkuva. Juonteet pehmenevät ja tuloksena on nuoremman näköinen iho.  

  • Eye peeling silmänympärys 45€  
  • Jessner 155-180€