Kauneushoitola Parturi-Kampaamo Jatta Seinäjoki Alavus Lapua Ilmajoki  Kauhava ripsienpidennys kestopigmentointi kemiallinen kuorinta kavitaatio veitsetönrasvaimu

Kauneushoitola- ja Parturi Kampaamo Jatta

Caretech mesoterapia

Neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuuselektroporaatio- sekä elektro-osmoosismenetelmää, jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihon kudoksiin. 

Sähköiset pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, joilla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä. Nobelilla palkittu innovaatio tarjoaa turvallisen ja hygieenisen vaihtoehdon neulalliselle mesoterapialle.


Lue lisää


Caretech RF-Cryo

Radiofrekvenssihoito lisää kollageeninmuodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho tiivistyy ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat.

Lue lisää

Dermicapen mikroneulaus

Mikroneulaustekniikalla saadaan kiihdytettyä kollageenin ja elastiinin muodostumista, uusia ihosoluja syntyy ja veren kulku epidermiksessä, ihon kerroksissa lisääntyy. Kollageeni ja elastiinisäikeiden lisääntymisen myötä iho vahvistuu. Ihon pinnalla olevat juonteet madaltuvat ja epätasaisuudet tasoittuvat, pigmenttimuutokset vaalenevat ja ihon väri paranee.

Lue lisää


Collagen action

Hoitotulos on jopa yhtä vaikuttava, kuin kalliilla lasereilla tehtävä kasvojen kohotus, vain edullisemmin ja ilman kipua. Kollageenin uudelleen järjestäytyminen alkaa noin 48h kuluttua ensimmäisestä hoidosta ja luonnollinen kollageenin lisääntyminen tapahtuu 45-60 vuorokauden kuluessa.


Lue lisää


Happihoidot

Sykäyksittäin toimiva uusi syvävaikutteinen Nora Bode OXYjet-happipainehoito on tulevaisuuden suunnannäyttäjä ihonhoidossa.  Hoidossa valikoidut kosmetiikkavalmisteet ja happi ”ammutaan” eli kuljetetaan korkeapaineella toimivan laitteen avulla ihoon ja sen syvimpiin kerroksiin asti. Happi antaa elinvoimaa väsyneille soluille, tehden ihosta sileän, raikkaan ja virkistyneen.


Lue lisää


Pdt-Valo

PDT-hoito on tehokas ”valonuorennus” ikääntyvälle iholle, mutta se tehoaa kaikenikäisille myös näppyihin, ruusufinniin ja punoittavaan couperosa-ihoon. Sarjahoitojen pituus on 5-10 hoitoa, mikä määräytyy iän ja ihon kunnon mukaan.

Lue lisääMedik 8

Medik8 kemiallinen kuorinta antaa silminnähtäviä hoitotuloksia moniin eri tarpeisiin, silti palutumisaika hoidosta on korkeintaan päiviä. Valittavananne on useita ainutlaatuisia happococtaileja, joista hoitaja valitsee juuri sinun ihollesi optimaalisen vaihtoehdon. Kuorivienaineiden synergia korjaa ja ravitsee ihoa samalla kuin kuorii ihon pinnan, auttaen minimoimaanhienoja ryppyjä ja juonteita sekä hyperpigmentaatioita ja aknea. Kaikki koostumukset on suunniteltu ärsytyksen minimoimiseksi sekä tasaisen ja maksimaalisenkuorintatuloksen saamiseksi.


Lue lisää

Sonolift kosteutus- ja kiinteytysultraääniho

Syvävaikutteinen ultraäänihoito vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ihon toimintoihin normalisoiden ja kuntouttaen verisuonten mikrokiertoa, aineenvaihduntaa ja solutoimintaa.


Lue lisää


Carpoksi Terapia

Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä. Nämä reaktiot poistavat raskausarpia, selluliittia, aknea ja tulehduksia sekä parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus/öljy-tasapainoa.


Lue lisää